Σχετικά με εμάς

Φροντιστήρια Κιζιρίδη

Τα Φροντιστήρια Κιζιρίδη δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου με μοναδική μέριμνα την κάλυψη των αναγκών του κάθε μαθητή.

Το 1991 ο υπεύθυνος σπουδών Ιωάννης Κιζιρίδης, μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων εκπαιδευτικών δημιούργησε τα Φροντιστήρια Κιζιρίδη, έχοντας ως στόχο να παρέχει μαθήματα φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές. Μετά από 30 χρόνια συνεχίζουμε το έργο μας, βλέποντας περισσότερους από 1000 μαθητές μας να κατοχυρώνουν θέσεις σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να γίνονται επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες.

a-93

Το ενδιαφέρον μας δεν μένει στην τάξη

Το φροντιστήριό μας προσφέρει προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής γονέων και μαθητών, οδηγό σπουδών με χρήσιμες πληροφορίες όπως επίσης και συνεχώς ανανεώσιμο εκπαιδευτικό υλικό. Χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης και εξασφαλίζουμε ένα υγιές περιβάλλον μάθησης μέσα από το οποίο ο μαθητής εξελίσσεται και αναπτύσσει τις δεξιότητές του.

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε μας για να επιβεβαιώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλικό είναι το περιβάλλον μάθησης αλλά και να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικούς στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευτείτε τη μόρφωση του παιδιού σας. Βασική μας επιδίωξη αποτελεί η μελλοντική επιτυχία του μαθητή.

a-19